Over the past few weeks I have been thinking a lot about cake, and about my ever so slight addiction to the chocolate variety and I have decided that it is the fault of both Roald Dahl and Bruce Bogtrotter and a certain poem by Michael Rosen. There is a distinct lack of chocolate cake in France; you see the boxes of ‘just add eggs’ cakes but never actual chocolate cake and you never hear of France being associated with it. What I want is a slice of rich dark chocolate cake with thick fudgy icing, and by a slice I don’t mean a delicate sliver I mean a healthy chunk of cake.
The standard ingredients for such a cake go something like this, for every egg have 50g of self-rising flour, caster sugar and butter, and around 3 tbsp. of cocoa. For the icing you need icing sugar, butter, cocoa or melted chocolate and a little milk.
Pendant les dernière quelques semaine, je pensais beaucoup du gâteau, et au sujet du mon petit accro à la variété chocolat et j’ai décidé que c’est la faut du tous les deux Roald Dahl et Bruce Bogtrotter et un poème certain de Michael Rosen. Il y a une manque distincte du gâteau au chocolat en France ; on voit des boites des gâteau ou on ajoute les œufs mais jamais un vrai gâteau au chocolat et on n’entende pas de la France en étant associe avec lui. Ce que je veux c’est un tranche du gâteau au chocolat noir riche avec le glaçage épais au caramel, et d’un tranche je ne signifie un petit morceau délicat je signifie un gros morceau robuste du gâteau.
Les ingrédients standard pour tellement un gâteau vont un peu comme ce, pour chaque œuf on a besoin de 50g de la farine, le sucre et le beurre, et environ 3c. Soupe de cacao. Pour le glaçage on a besoin de la sucre pour le glaçage, le beurre, le cacao ou le chocolat fondu et un peu du lait.