Tuesday, 9 August 2011

Pecan Pie

I made pecan pie for dessert last night and I felt I should share it with you!
This is from the Hummingbird Bakery Cake Days recipe book and was absolutely delicious.
J’ai fait la tarte aux pecans pour le désert hier soir et j’ai senti comme je devrais la partager avec vous !
C’est de la libre des recettes de Hummingbird Bakery ‘Cake days’ et c’était absolument délicieuse.


Truffles

I made these using the leftover ganache filling for the macarons. Truffles were invented in France in the late 1800's.They were very simple and tasty!

J'ai fait ces truffes avec la ganache restante des macarons. Les truffles sont invente en France dans les annees trads des 1800. C'etaient tres simple et goutant!







Omelette


Omelette is one of my little sister’s favourite foods, mainly because of Gavin and Stacey, however it is very traditionally French so I had to include it in my blog. This is a simple dinner served with bread and salad, normally cooked with gruyere or herbs.

L’omelette est un des repas préférée de ma petite sœur, principalement à cause de Gavin et Stacey, cependant c’est très traditionnellement Français alors j’ai dû l’inclure dans ma blog. C’est un repas simple servi avec le pain et la salade, normalement cuisiné avec gruyère et les herbes.

Whisk 3 eggs with salt and pepper.
Heat butter in a pan then pour in the eggs, gently push the egg mixture into the middle of the pan whilst letting it slip back into place and repeat. When nearly set add the cheese, fold in half and serve.

Battez trois œufs avec le sel et le poivre.
Chauffez le beurre dans un poêle et versez les œufs, doucement pousser la mélange d’œuf dans le milieu de la poêle pendant laissez glisser dans la place et répétez. Quand c’est presque fixée ajoutez la fromage, se pliez en deux et servez.