This is obviously not particularly French, but they are really yum, especially served warm with butter. I found this recipe in my copy of ‘Elle à table’ and have been meaning to make it ever since. Dried goats cheese was however quite hard to get hold of, but we found some eventually and had these with the onion soup I made the other day.
Ce n’est pas particulièrement français, mais ils sont très délicieuses, spécialement quand ils sont servi chaud avec le beurre. J’ai trouvé cette recette dans ma copie d’Elle à table et je voulais les faire depuis. Le fromage chèvre sec est assez difficile à trouver, mais nous l’avons trouvé éventuellement et nous avons les mange avec la soupe à l’oignon que j’ai cuit l’autre jour.
Ingredients:
280g flour
2tsp baking powder
1 small dried goats cheese
60g soft butter
3 eggs
Ingrédients :
280g de farine
2 sachets de levure chimique
1 petit chèvre bien sec
60g de beurre mou
3 œufs
Pre-heat the oven to 200˚C.
Mix the flour with the baking powder and grated goats cheese, add the butter and make into bread crumbs.
Add the eggs and mix.
Roll out the pastry to 1 ½ cm and cut with a 5 cm cutter.
Cook for 15 minutes.
Préchauffez le four à 200˚C.
Mélangez la farine avec les sachets et la chèvre râpé, ajoutez le beurre et mélangez au des doigts.
Ajoutez les œufs et mélangez.
Etalez la pâte avec une épaisseur de 1,5 cm et coupez avec un emporte-pièce de 5 cm.
Enfournez pour 15 minutes.
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