Cheese Souffle Tart
I bought a recipe book two summers ago when we were driving back from Amsterdam, it called out to me with its bright pink cover and promise of delicious tarts. This is only the second recipe I have made from it but it’s pretty simple and I will be serving it with green salad that my granddad is currently picking from the garden.
J’ai acheté un libre des recettes il y a deux étés quand nous conduisions d’Amsterdam, elle m’a fait appel avec sa couverture rose vive et sa promesse des tartes délicieuses. C’est seulement la deuxième recette dont j’ai fait mais c’est assez simple et je servirai avec la salade verte que mon grand-père récolte en ce moment du jardin.
Ingredients:
Puff pastry
6 eggs
200g gruyere
100ml milk
Salt and pepper
Ingrédients :
La pâte feuilletée
6 œufs
200g de gruyère
100ml de lait
Du sel et poivre
Preheat the oven to 210˚C and put the pastry into a mould.
Separate 3 of the eggs, to the egg yolks add the other 3 eggs, milk, cheese and salt and pepper and mix together, saving the eggs to whisk afterwards.
Mix the egg whites into the egg and cheese mix and pour into the pastry.
Cook for 30 minutes and serve straightaway.
Préchauffez le four à 210˚C et mettez la pâte dans un moule.
Séparerez trois des œufs, aux jaunes ajoutez les autres trois œufs, lait, fromage et sel et poivre et mélangez ensemble, sauvegardez les blancs pour battre en neige après.
Mélangez les blancs dans le mélange des œufs et du fromage et versez dans la pâte.
Enfournez pendant 30 minutes et servez toute suite.
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